Piharakennus kotimaiselta valmistajalta - pihavarastot, hirsiladot, venevajat, pariladot

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Voimassa 1.1.2018 alkaen

Verkkokauppa

Perinneladot Majala Oy  (Y-tunnus 2681724-6, Tasalankatu 1, 95450 Tornio, puh. 045-1225531, myynti@perinneladot.fi) myy tuotteita täysiikäisille yksityishenkilöille manner-Suomen alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Asiakkaalle lähetetään erillinen tilausvahvistus tilauksen käsittelyn jälkeen. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Verkkokaupasta tilatut tuotteet maksetaan tilauksen valmistumisen jälkeen, asiakkaan sähköpostiin lähetetyllä ennakkolaskulla. Lasku tulee pdf-muodossa sekä tekstimuodossa. Emme lähetä tuotteita, ennenkuin maksusuoritus näkyy tilillämme.

Tilausvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet toimitus- ja maksutavanvalintasivulla.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-6 viikkoa.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista olemme yhteydessä asiakkaaseen. Emme vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamasta materiaalin viivästymisestä tai vauriosta. Lakko, materiaalipula yms. sellainen.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palautuksen kustannuksista vastaa Kuluttaja.

Tuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa.

Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan [14 päivän] kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta.

Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta. Nämä tuotteet ovat muita, kuin www.perinneladot.fi sivustolla tai verkkokaupassa myytävät tuotteet.

Ongelmatilanteet tai rahtivauriot

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti sähköpostilla (myynti@perinneladot.fi) tai soittamalla puhelinnumeroon (045-1225531).

Kuljetusreklamaation sattuessa, ota paketista valokuvia, joka helpottaa jälleenkäsittelyä.

Etsi