Piharakennus kotimaiselta valmistajalta - pihavarastot, hirsiladot, venevajat, pariladot

PIHAVARASTOT

Perinnelatojen pihavarastot valmistetaan kotimaisesta laadukkaasta mänty kevythirrestä. Pihavarasto valmistetaan Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Meiltä löytyy monipuolinen valmismallisto ja teemme pihavajat myös mittatilaustyönä. Rakennuslupakuvat sisältyvät toimitukseen.

Tilaa pihavaja verkkokaupastamme edullisesti suoraan kotimaiselta valmistajalta ilman välikäsiä ja välikuluja tai ota yhteyttä niin räätälöimme sinun tarpeesi sopivan mallin. Myös edullinen rahoitus.

Pihavarastot edullisesti | Perinneladot

PIHAVARASTOT – PIHAVAJAT – ULKOVARASTOT- VARASTO-PUUCEET

Tarvitsetko lisää säilytystilaa? Perinneladot pihavarasto soveltuu myös vierasmajaksi tai kesähuoneeksi. Tutustu Perinneladot ulkovarasto mallistoon, joka on todella laaja ja monipuolinen ja löydä omaan tarpeeseesi sopiva varasto.

Verkkokaupastamme löydät runsaan valikoiman harjakattoisia, pulpettikattoisia, salvosnurkkaisia ja citynurkkaisia pihavajoja. Teemme varastoja myös mittatilaustyönä. Rakennuslupakuvat sisältyvät toimitukseen. 

Perinnelatojen varastot on valmistettu kotimaisesta laadukkaasta mäntyhirrestä. Käyttämämme hirsi on korkealaatuista, Lapin ensiluokkaista, tiheäsyistä mäntyä. Varastot on valmistettu Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. 

Meiltä saat ulkovarastot edullisesti ja ympäri Suomen. Verkkokaupasta näet laajan valikoimamme ja lisätietoa voit kysyä meiltä. Kuvagalleriasta näet asiakkaiden meille lähettämiä kuvia varastoista.

PIHAVARASTON KOKOAMINEN

Höylähirsi varasto on helppo pystyttää paketin mukana tulevien ohjeiden ansiosta. Pystyttäminen ei vaadi aikaisempaa rakennuskokemusta, vaan riittää, kun seuraa yksityiskohtaisia asennusohjeita, mukana on paljon selventäviä kuvia.

Höylähirsi vajan pystytys on edullinen vaihtoehto verrattuna perinteiseen rakentamiseen, sillä heti paketissa tulevien puuosien kasaamisen jälkeen, valmiina on runko- ja kattorakenne.  

PIHAVARASTOT VERKKOKAUPASTA RAHOITUKSELLA

Kortiton rahoitus kaikkiin tuotteisiimme. Maksa kk-tasaerillä vaivattomasti. Hae rahoitus tästä.

pihavarastot

Harjakattoinen salvosnurkka:

Harjakattoiset pihavarastot, salvosnurkka

Harjakattoiset pihavarastot on saatavilla salvosnurkkaisena.

Useimpiin pihavarasto malleihin voi valita joko paneliovet tai teolliset varastonovet umpimallisena tai lasiaukollisena. Oviaukon korkeudet ja leveydet ovat myös muokattavissa. Jos valitset väliseinällisen pihavajan, väliseinän paikka on muokattavissa. Umpimallin pihavajaan on saatavana haluttaessa rakoseinä, vaikka vain yhteen sivuseinään ilmanvaihdon parantamiseksi esim. puunsäilytyksessä.   

Harjakattoinen citynurkka:

Harjakattoiset pihavarastot, citynurkka

Harjakattoiset pihavarastot on saatavilla citynurkkaisena (nurkkalaudoitus).

Useimpiin pihavarasto malleihin voi valita joko paneliovet, teolliset varastonovet umpimallisena tai lasiaukollisena. Oviaukon korkeudet ja leveydet ovat myös muokattavissa. Jos valitset väliseinällisen pihavajan, väliseinän paikka on muokattavissa. Umpimallin pihavarastoon on saatavana haluttaessa rakoseinä, vaikka vain yhteen sivuseinään ilmanvaihdon parantamiseksi esim. puunsäilytyksessä.  

Pulpettikattoinen salvosnurkka:

Pulpettikattoiset pihavarastot, salvosnurkka

Pulpettikatto pihavarastot on saatavilla salvosnurkkaisena.

Useimpiin pihavarasto malleihin voi valita joko paneliovet tai teolliset varastonovet umpimallisena tai lasiaukollisena. Oviaukon korkeudet ja leveydet ovat myös muokattavissa. Jos valitset väliseinällisen pihavajan, väliseinän paikka on muokattavissa. Umpimallin pihavajaan on saatavana haluttaessa rakoseinä, vaikka vain yhteen sivuseinään ilmanvaihdon parantamiseksi esim. puunsäilytyksessä. 

Pulpettikattoinen citynurkka:

Pulpettikattoiset pihavarastot, citynurkka

Pulpettikatto pihavarastot on saatavilla citynurkkaisena (nurkkalaudoitus).

Useimpiin pihavarasto malleihin voi valita joko paneliovet tai teolliset varastonovet umpimallisena tai lasiaukollisena. Oviaukon korkeudet ja leveydet ovat myös muokattavissa. Jos valitset väliseinällisen pihavajan, väliseinän paikka on muokattavissa. Umpimallin ulkovarastoon on saatavana haluttaessa rakoseinä, vaikka vain yhteen sivuseinään ilmanvaihdon parantamiseksi esim. puunsäilytyksessä. 

Hirren vahvuus

PIHAVARASTOT KAIKEN TAVARAN SÄILYTYKSEEN

Ulkovarasto tai puutarhavaja tuo lisää säilytystilaa kotipihalle tai mökille. Puutarhavajat sopivat puutarhatyökalujen säilytykseen ja pihapiiri säilyy siistimpänä. Varastorakennuksessa säilytät siististi puutarhakalusteet, grillit, polkupyörät ym. kulkuneuvot. Puuvarasto pitää polttopuut kuivina ja väliseinällinen puuvaja sopii myös muun tavaran säilytykseen.

Tutustu Perinnelatojen pihavarasto valikoimaan ja valitse verkkokaupan valmis varasto tai voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan pihavaraston!

PIHAVARASTOT JA PUUVAJAT LAAJA VALIKOIMA - VALMIS MALLIT JA MITTATILAUKSET

Mallistossamme on pihavarastoja kattava valikoima, isoja ja pieniä malleja, moderneja sekä perinteisiä malleja, umpiseinäisiä ja rakoseinäisiä malleja, väliseinäisiä malleja jne. Voit rakentaa pihavaraston, joka sopii talosi tai mökkisi yhteyteen ja rakennettavaan ympäristöön. Jos tilaa on vähän, voit valita n. 5 neliön valmis pihavaraston tai tilauksesta pienemmän. Mikäli haluat pihapiiriisi ison ulkovaraston, valmis pihavarastoista löytyy 28 neliöinen varasto ja tilauksesta teemme suurempia. Autamme mielellämme, jos tarvit apua valitessasi sopivaa vaihtoehtoa.

Pihavaraston ovien määrä, paikka ja malli ovat muokattavissa. Varastoon voi valita joko paneliovet tai teolliset varastonovet umpimallisena tai lasiaukollisena. Ovet voidaan valita 1 tai- 2-lehtisenä. Lisäksi voit valita tehdäänkö rakoseinä vain yhteen vai useampaan seinään jne. Pihavarasto voidaan muokata juuri tiettyyn tarpeeseen sopivaksi. 

Valmis pihavarastoja löydät verkkokaupastamme jokaiseen tarpeeseen, mutta valmistamme pihavarastoja myös mittatilauksena, ota yhteyttä niin suunnittelemme tarpeeseesi sopiva pihavaja. Tarvitsetko rakennusluvan pihavarastollesi, tästä tarkempaa tietoa.

PIHAVARASTO SOVELTUU VIERASHUONEEKSI TAI KESÄHUONEEKSI

Pihavarasto soveltuu myös vierasmajaksi tai kesähuoneeksi. Tarvitsevatko mökin kesävieraat tai lapset perheineen majoitusta? Pihavarastosta voidaan luoda rauhallinen majapaikka tai rentoutumis- ja seurustelutila, johon voidaan vetäytyä yksin tai yhdessä.

Mikäli kotiin tai mökille tarvitaan erillinen rauhallinen työhuone, pihavarasto sopii hyvin siihen käyttötarkoitukseen. Etätyöntekijä voi työskennellä myös mökiltä käsin, kun puitteet ovat kunnossa.

Pihavarastosta voidaan tehdä monitoimitila, joka soveltuu nukkumatilaksi, työtilaksi, rentoutumistilaksi. Pihavarasto sopii myös kesäkeittiöksi tai ruokailutilaksi, jonne pääsee säältä ja hyttysiltä suojaan. 

Pihavarasto voidaan myös eristää tai varustaa erillisellä lämmönlähteellä, jolloin se toimii syksyn tai kevään viileydessäkin.  

PIHAVARASTOT KEVYTHIRRESTÄ

Valmistamme pihavarastot ensiluokkaisesta Lapin tiheäsyisestä männystä. Kevythirsi on erinomainen valinta pihavaraston valmistusmateriaaliksi, sillä hirsi sopii Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin ja on luonnollinen materiaali, joka sopii suomalaiseen ympäristöön. Perinnelatojen pihavarastot ovat korkealaatuisia tyylikkäitä höylähirsirakennuksia, jotka viimeistelevät pihamaiseman. 

PIHAVARASTON TOIMITUS

Pihavarastot toimitetaan ympäri Manner-Suomen puuosatoimituksena. Toimitamme tuotteita kuitenkin kaikkialle muuallekin. Jos kohteesi sijaitsee muualla, ole yhteydessä asiasta erikseen. Toimitusvaihtoehtoja ovat Hiab-purku toimitusosoitteeseen, asiakkaan itse purku trukkipiikeillä, nouto tehtaalta omalla peräkärryllä tai peräkärryn lainaus tehtaalta kuljetusta varten. 

TYYLIKKÄÄT PERINNELADOT PIHAVARASTOT SOPIVAT KOTIPIHALLE JA MÖKILLE!

Etsi