RAKOSEINÄ LADOT

Perinnelatojen rakoseinä ladot kotimaisesta laadukkaasta mäntyhirrestä. Rakoseinäiset ladot on valmistettu Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Teemme rakoliitereitä myös mittatilaustyönä. Rakennuslupakuvat sisältyvät toimitukseen.

Tilaa rakoseinä lato verkkokaupastamme tai ota yhteyttä niin räätälöimme sinulle sopivan mallin. Myös edullinen rahoitus.

Rakoseinä ladot

Kaikki seinät rakomallina

RAKOSEINÄ LATO - RAKOLATO - RAKOLIITERI - RAKOSEINÄ HIRSILATO - LATO RAKOSEINÄINEN

Tarvitsetko lisää säilytystilaa? Tutustu Perinneladot hirsilato mallistoon, joka on todella laaja ja monipuolinen. Löydä omaan tarpeeseesi sopiva hirsilato, joko umpiseinäinen tai rakoseinäinen. Verkkokaupastamme löydät runsaan valikoiman valmiita hirsilato malleja sekä perinteisen malliset että modernit mallit. Laaja valikoima harjakattoisia ja jyrkkäkattoisia latoja, suoraseinäisiä ja vinoilla sivuseinillä olevia latoja tai moderneja citymallin latoja, joissa on nurkkalaudoitus. Teemme hirsilatoja myös mittatilaustyönä asiakkaan antamilla mitoilla. Rakennuslupakuvat sisältyvät toimitukseen.

Perinnelatojen hirsiladot on valmistettu kotimaisesta laadukkaasta mäntyhirrestä. Hirsiladot on valmistettu Suomen haastaviin sääolosuhteisiin.

Meiltä saat hirsiladot edullisesti ja ympäri Suomen. Verkkokaupastamme näet laajan valikoiman ja lisätietoa voit kysyä meiltä. 

Rakoseinä ladot verkkokaupasta tai mittatilauksena

Perinnelatojen rakoseinä ladot soveltuvat käyttötarkoitukseen, mikäli rakennuksessa tarvitaan hyvää ilmankiertoa. Lato rakoseinällä soveltuu esim. puiden säilytykseen ja kuivaamiseen, puutarhavälineiden tai moottorikelkan säilytykseen.   

Valmistamme sekä isoja että pieniä rakoseinä latoja. Saatavana on myös korotettuja malleja. Verkkokaupasta löydät useita valmiita rakomalleja, mutta teemme rakoliiterit myös mittatilaustyönä asiakkaan antamilla mittoilla.  

Rakoseinä hirsiladot on saatavilla salvosnurkkaisena.  Oviaukon korkeudet ja leveydet ovat muokattavissa. 

Rakoseinä ladot verkkokaupasta rahoituksella

Kortiton rahoitus kaikkiin tuotteisiimme. Maksa kk-tasaerillä vaivattomasti. Hae rahoitus tästä.

Hirren vahvuus