PUUCEE KUIVAKÄYMÄLÄT

Perinnelatojen puucee kuivakäymälät kotimaisesta laadukkaasta mäntyhirrestä. Puuceet on valmistettu Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Teemme ulkohuussit myös mittatilaustyönä. Rakennuslupakuvat sisältyvät toimitukseen.

Kaikki puuceemme ovat yhteensopivia markkinoilla yleisempien käymäläratkaisujen kanssa, kuten Biolan, Kekkilä, Separett, Ekolet jne. Tilaa puuceet ja ulkohuussit verkkokaupastamme tai ota yhteyttä niin räätälöimme sinulle sopivan mallin. Myös edullinen rahoitus.

Puucee - kuivakäymälät

PUUCEET JA ULKOHUUSSIT

Tyylikkäät puuceet ja ulkohuussit kaikkiin tarpeisiin! 

Verkkokaupastamme löydät valmismalli puuceet ja huussit, mutta meiltä myös räätälöidyt ulkohuussi mallit. Mallistostamme löydät erikokoiset ja -malliset ulkovessat jokaiseen pihapiiriin – kotiin, mökille tai julkisiin kohteisiin.  Hirsinen wc on helppo ja nopea asentaa mukana tulevien ohjeiden avulla. Puuceet toimitetaan puuvalmiina, paketti sisältää lattiamateriaalin ja katon puurakenteet. Ulkovessaan voidaan valita joko kevytrakenteiset paneliovet umpi-tai ikkuna-aukollisena tai teolliset ovet umpi- tai lasiaukollisena.

Valmistamamme puuceet ovat yhteensopivia eri kompostointijärjestelmiin tai vaihtoehtoisesti niihin voidaan asentaa kuivikekäymälä, pakastava käymälä, erotteleva käymälä, tuhkaava käymälä tai haihduttava käymälä. Puuceet ovat yhteensopivat kaikkien markkinoilla yleisten käymäläjärjestelmien kanssa, kuten Biolan, Kekkilä, Separett, Ekolet jne. 

PUUCEET

No posts found!

PUUCEET / ULKOVESSAT VERKKOKAUPASTA RAHOITUKSELLA

Kortiton rahoitus kaikkiin tuotteisiimme. Maksa kk-tasaerillä vaivattomasti. Hae rahoitus tästä.

PUUCEE - ULKOHUUSSI - ULKOVESSA

Suomalaiseen kesämökkikulttuuriin kuuluu perinteisesti puucee. Nykyisin useat mökkiläiset päivittävät ulkohuussinsa moderniksi kuivakäymäläksi, jonka käyttömukavuus on erinomainen, huussin olessa hajuton ja helppokäyttöinen. Kuivakäymälään voidaan asentaa kompostoiva käymälä, kuivikekäymälä, pakastava käymälä, erotteleva käymälä, tuhkaava käymälä tai haihduttava käymälä. Näihin ratkaisuihin ei tarvita vettä, tuhkaavaan ja pakastavaan käymälään tarvitaan kuitenkin sähkövirta. Kuivakäymälät ovat ympäristöystävällisiä ja edullisia vaihtoehtoja verrattuna tavalliseen vesivessaan, sillä viemäriä ei tarvita. Hankinta- ja käyttökustannukset ovat erittäin alhaiset.

Kaikki valmistamamme puuceet ovat yhteensopivia markkinoilla yleisempien käymäläratkaisujen kanssa, kuten Biolan, Kekkilä, Separett, Ekolet jne.

PUUCEET LAAJASTA VALIKOIMASTA

Verkkokaupastamme löytyy valmis huusseja jokaiseen tarpeeseen ja makuun, Mallistostamme löydät yksittäiset puuceet, puucee-varasto yhdistelmät tai katokselliset huussit. Valmistamme puuceet myös mittatilauksena,

Perinnelatojen puuceet ovat ulkoasultaan tyylikkäitä sekä ulkoa että sisältä. Kaikki puucee vaihtoehdot ovat niin tilavia, että voit voi sijoittaa niihin käsienpesupisteen.

PUUCEET KEVYTHIRRESTÄ

Valmistamme käymälät ensiluokkaisesta Lapin tiheäsyisestä männystä. Kevythirsi on erinomainen valinta ulkohuussin valmistusmateriaaliksi, sillä hirsi sopii Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin ja on luonnollinen materiaali, joka sopii suomalaiseen mökkiympäristöön ja luonnonhelmaan. Perinnelatojen puuceet ovat korkealaatuisia tyylikkäitä höylähirsirakennuksia, jotka viimeistelevät pihamaiseman. 

ULKOHUUSSIN KOKOAMINEN

Hirsirakenteinen ulkohuussi on helppo pystyttää paketin mukana tulevien ohjeiden ansiosta. Pystyttäminen ei vaadi aikaisempaa rakennuskokemusta, vaan riittää, kun seuraa yksityiskohtaisia asennusohjeita, mukana on paljon selventäviä kuvia.

Kevythirsirakenteisen puuceen pystytys on edullinen vaihtoehto verrattuna perinteiseen rakentamiseen, koska se vaatii huomattavasti vähemmän työtunteja ja rakennusmateriaaleja. Heti paketissa tulevien puuosien kasaamisen jälkeen, valmiina on runko- ja kattorakenne.  Säästät selvästi asennuskustannuksissa verrattuna perinteiseen rakentamiseen. Hirsirakenteet ovat lisäksi nopeita asentaa. Ulkohuussin pystyttämiseen rittävät perustyökalut, jotka löytyvät melkein joka kodista. Pienen huussin rungon kasaaminen vie aikaa arviolta parisen tuntia.

PUUCEEN TOIMITUS

Puuceet toimitetaan ympäri Manner-Suomen puuosatoimituksena. Toimitamme tuotteita kuitenkin kaikkialle muuallekin. Jos kohteesi sijaitsee muualla, ole yhteydessä asiasta erikseen. Toimitusvaihtoehtoja ovat Hiab-purku toimitusosoitteeseen, asiakkaan itse purku trukkipiikeillä, nouto tehtaalta omalla peräkärryllä, peräkärryn lainaus tehtaalta kuljetusta varten tai nouto rahti terminaalista.