Piharakennus kotimaiselta valmistajalta - pihavarastot, hirsiladot, venevajat, pariladot

RAKOSEINÄ LATO

Perinnelatojen rakoseinäladot kotimaisesta laadukkaasta mäntyhirrestä. Rakoseinäiset ladot on valmistettu Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Teemme rakoseinäisiä hirsilatoja myös mittatilaustyönä. Rakennuslupakuvat sisältyvät toimitukseen.

Tilaa rakoseinälato verkkokaupastamme tai ota yhteyttä niin räätälöimme sinulle sopivan mallin. Myös edullinen rahoitus.

Rakoseinäiset hirsiladot

Kaikki seinät rakomallina

RAKOSEINÄLATO - RAKOLATO - RAKOLIITERI - RAKOSEINÄ HIRSILATO - LATO RAKOSEINÄINEN

Tarvitsetko lisää säilytystilaa? Tutustu Perinneladot hirsilato mallistoon, joka on todella laaja ja monipuolinen. Löydä omaan tarpeeseesi sopiva hirsilato, joko umpiseinäinen tai rakoseinäinen. Verkkokaupastamme löydät runsaan valikoiman valmiita hirsilato malleja sekä perinteisen malliset että modernit mallit. Laaja valikoima harjakattoisia ja jyrkkäkattoisia latoja, suoraseinäisiä ja vinoilla sivuseinillä olevia latoja tai moderneja citymallin latoja, joissa on nurkkalaudoitus. Teemme hirsilatoja myös mittatilaustyönä asiakkaan antamilla mitoilla. Rakennuslupakuvat sisältyvät toimitukseen.

Perinnelatojen hirsiladot on valmistettu kotimaisesta laadukkaasta mäntyhirrestä. Hirsiladot on valmistettu Suomen haastaviin sääolosuhteisiin.

Meiltä saat hirsiladot edullisesti ja ympäri Suomen. Verkkokaupastamme näet laajan valikoiman ja lisätietoa voit kysyä meiltä. 

Rakoseinälato verkkokaupasta tai mittatilauksena

Perinnelatojen rakoseinäladot soveltuvat käyttötarkoitukseen, mikäli rakennuksessa tarvitaan hyvää ilmankiertoa. Lato rakoseinällä soveltuu esim. puiden säilytykseen ja kuivaamiseen, puutarhavälineiden tai moottorikelkan säilytykseen.   

Valmistamme rakoseinälatoja pieniä ja isoja kokoja. Saatavana on myös korotettuja malleja. Verkkokaupasta löydät useita valmiita rakomalleja, mutta teemme rakoseinälatoja myös mittatilaustyönä asiakkaan antamien mittojen mukaan.  

Rakoseinä hirsiladot on saatavilla salvosnurkkaisena.  Oviaukon korkeudet ja leveydet ovat muokattavissa. 

Rakoseinäiset hirsiladot verkkokaupasta rahoituksella

Finansiering för alla våra produkter. Betala med KK Equer utan ansträngning. Ansök om finansiering här.

Hirren vahvuus

Etsi